Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOnline

14maj19:00AIOnline

Event detaljer

Vi i bestyrelsen savner stadig, ligesom de fleste af jer andre nok, enormt meget at se hinanden!
Vi afventer fortsat udmelding fra Ungdomshuset med hvornår vi må komme derind igen (og komme til foreningens ting), men vi nærmer os sidst i maj hvor dette burde ske ud fra planerne fra statens side (så må vi så se om Ungdomshuset følger dem, men så langsomme de er med udmeldinger kan vi frygte at de trækker det længere).
Derfor tager vi et online møde igen igen denne fredag.

Hvis det havde været normalt havde årets generalforsamling fundet sted denne fredag, men da dialogen bare ikke er den samme online som fysisk har vi valgt at udskyde den til vi kan mødes igen fysisk. Bestyrelsen har talt med alle foreningens medlemmer og de er med på udskydelsen.

Hvis der er stemning for det bliver der spillet quiz og lignende spil sammen og måske set anime og delt anbefalinger med hinanden. Hvis der er ønske herom kan der også være mini nyheder, vi kan lige så godt få det virtuelle til at få mere af det gode fra før nedlukningen med.

Vi mødes klokken 19 på det angivne Meet. Klik på deltag når du er inde på linket og du vil blive lukket ind.

Mere

Tid

14. maj 2021 19:00(GMT-11:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Kommentarer

Skriv en kommentar