Tryk ESC for at lukke

BUSTER 2020: Laputa - Slottet i Himlen

03okt9:30BUSTER 2020: Laputa - Slottet i HimlenMiyazaki for begyndere + Introduktion v. animationsinstruktør Thomas Howalt

Event detaljer

OM FILMEN
Der er mange gode ting at sige om Hayao Miyazakis mesterværk fra 1986. De to hovedpersoner Sheeta og Pazu både svæver, flyver, klatrer, løber og kæmper for deres liv og det mytiske slot Laputa på den svævende ø, som de begge er forbundet til via deres familier, men Miyazakis ensemble af bikarakterer er også helt i særklasse i denne film.

Piratdronningen Dola og hendes mand ingeniøren Motro ( som spiller en vigtig rolle i “Chihiro og heksene” ) og hele filmens piratplot udgør en dynamisk og underholdende del af filmen.

Miyazakis film er inspireret af Jonathan Swifts roman “Gullivers rejser” fra 1726, en mere end 250 år gammel bog, som har inspireret mesteren til et uforglemmeligt billedunivers omkring den svævende ø og kulminebyen som bare MÅ opleves i biografen.

MERE END FILM:
INSTRUKTØR OG UNDERVISER THOMAS HOWALT FORTÆLLER OM HVORDAN ANIMATIONER BLIVER BRAGT TIL LIVE

Animationsinstruktør og underviser Thomas Howalt, vil inden visningen fortælle om skabelsen af Laputa og historien, temaerne og ideerne bag den, om myten Miyazaki, og måske kommer han også med nogle små hints til filmen.

VISNINGER:
Lør, 3/10 kl. 09:30 – Grand Teatret
Billetpris: 50 kr.
https://buster.dk/film/laputa-slottet-i-himlen-weekend/

Mere

Tid

(Lørdag) 9:30(GMT+02:00)

Lokation

Grand Teatret

Mikkel Bryggers Gade 8

Kommentarer

Skriv en kommentar