Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Copenhagen Comics 2021

26febHele dagen27Copenhagen Comics 2021Tegneserier, sol og sommer hører helt naturligt sammen, så derfor er vi glade for at kunne afholde tegneseriefestival i juni 2021. Samtidig har forårets Covid19-krise indlysende haft indflydelse på vores planlægningsarbejde, så det er rart at få nogle ekstra måneder til arbejdet med at stable arrangementet på benene.

Event detaljer

Danmark største tegneseriefestival flytter arrangementet til den 26-27. februar 2022 – men forbliver i Øksnehallens velkendte rammer.

Når Copenhagen Comics løber af stablen for niende gang i 2021 bliver det nok engang med en alenlang gæsteliste af tegneserieskabere fra ind- og udland, massevis af standholdere og med deltagelse af flere tusinde tegneserieglade gæster.

Tegneseriefestivalen var oprindeligt planlagt til februar måned, men grundet forskellige omstændigheder, der ikke relaterer sig til Covid19-krisen, har Øksnehallen i København fået mulighed for at tilbyde Copenhagen Comics at rykke arrangementet til en af de eftertragtede sommerweekender. 

Det tilbud har Copenhagen Comics taget imod, og derfor løber den niende festival af stablen den 5.-6. juni 2021.

“Tegneserier, sol og sommer hører helt naturligt sammen, så derfor er vi glade for at kunne afholde tegneseriefestival i juni 2021. Samtidig har forårets Covid19-krise indlysende haft indflydelse på vores planlægningsarbejde, så det er rart at få nogle ekstra måneder til arbejdet med at stable arrangementet på benene,” fortæller Anthony Verniere, formand for Copenhagen Comics.

Mere

Tid

februar 26 (Lørdag) - 27 (Søndag)

Skriv en kommentar