Tryk ESC for at lukke

Djurssommerlandstur med Koyo

10jul22:00Djurssommerlandstur med Koyo

Event detaljer

Efter et års pause tager Koyo Chibi og Koyocon igen i Djurs Sommerland.
Sidste år måtte vi desværre undvære vores hyggelige tur pga. Covid-19, men i år er vi stærkt tilbage. Der var et fantastisk fremmøde i 2019, hvor en del mødte op i cosplay, der gav en masse opmærksomhed. Vi håber at succesen kan gentages i år, samt så krydser vi fingrene for at vi bliver heldige med vejret.
Dette event er åben for alt og alle. Det er ikke et krav at komme i cosplay, men vi elsker når I gør.
Vi mødes ved indgangen, tager et gruppebillede og derefter indtager vi sommerlandet i de grupper folk ønsker. Deltagelse i gruppebilledet er frivilligt.For folk der kommer med offentlig transport, kan man med fordel købe en Djursbillet til 310,-. Dette er både bus/letbanebillet og indgangsbillet.
Info ang. køreplaner og køb af Djursbillet kan findes her: https://djurssommerland.dk/priser…/tilbud-bus-inkl-entre/ eller i Midttrafiks App – DE KAN IKKE KØBES I BUSSEN.Koyocon står gerne for at arrangere gruppebilletter. Prisen for en gruppebillet er 280,- frem for den almindelige billet på 299,-. For at kunne opnå grupperabat skal 20 personer tilmelde sig, ved at sende betalingen via mobilpay til Koyocon på 810550.
Deadlinen for grupperabatten er d. 3. Juli.
Gruppebilletter og Djursbilletter kan ikke kombineres.Vi gør opmærksomhed på, at man skal have ID og dokumentation for negativ Covid-19 test eller vaccination, og at alle gæster over 12 år skal bære mundbind i forlystelser, restauranter, butikker og toiletter. I kan læse alle parkens regler her: https://djurssommerland.dk/coronavirus/ Hvis man tilmelder sig, så skriv venligst på FB eventet hvordan man kommer derud, så vi har en mulighed for at holde styr på hvor vi skal forvente folk fra.
Det kan også give mulighed for, at folk kan få et lift af en, der tager bilen.Vi glæder os til at se mange glade mennesker som i 2019, og til endnu en tur med masser af sjov og spas.
Hilsen
Koyo Chibi og Koyocon

Mere

Tid

(Lørdag) 22:00(GMT+02:00)

Kommentarer

Skriv en kommentar