Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

Djurssommerlandstur

16jul10:0020:00Djurssommerlandstur

Event detaljer

Så inviterer Koyo Chibi og Koyocon igen i Djurs Sommerland

Der var et fantastisk fremmøde i 2021, hvor en del mødte op i cosplay, der gav en masse opmærksomhed. Vi håber at succesen kan gentages i år, samt så krydser vi fingrene for at vi bliver heldige med vejret.
Dette event er åben for alt og alle. Det er ikke et krav at komme i cosplay, men vi elsker når I gør.Djurs Sommerland har fået nyt område med Dinosaurs. Rawr!

Vi mødes ved indgangen, tager et gruppebillede og derefter indtager vi sommerlandet i de grupper folk ønsker. Deltagelse i gruppebilledet er frivilligt.

For folk der kommer med offentlig transport, kan man med fordel købe en Djursbillet til 320,-. Dette er både bus/letbanebillet og indgangsbillet.
Info ang. køreplaner og køb af Djursbillet kan findes her: https://djurssommerland.dk/priser…/tilbud-bus-inkl-entre/ eller i Midttrafiks App – DE KAN IKKE KØBES I BUSSEN.

Koyocon står gerne for at arrangere gruppebilletter. Prisen for en gruppebillet er 295,- frem for den almindelige billet på 315,-. For at kunne opnå grupperabat skal 20 personer tilmelde sig, ved at sende betalingen via mobilpay til Koyocon på 810550. Husk at skrive Djurssommerland i tekst feltet.
Deadlinen for grupperabatten er d. 9. Juli.
Gruppebilletter og Djursbilletter kan ikke kombineres.

Hvis man tilmelder sig, så skriv venligst hvordan man kommer derud, så vi har en mulighed for at holde styr på hvor vi skal forvente folk fra.
Det kan også give mulighed for, at folk kan få et lift af en, der tager bilen.
Vi glæder os til at se mange glade mennesker og til endnu en tur med masser af sjov og spas.

Hilsen
Koyo Chibi og Koyocon

Tegning af Math.Lis

Mere

Tid

16. juli 2022 10:00 - 20:00(GMT+02:00)

Organisator

Chibi Events

Chibi Events er et månedlig weekends event i Grenaa for personer der er interesseret i den japanske populær kultur, computerspil og generel hygge. Tidligere hed vi Chibi Gaffa (Grenås animeforening), men da vi er blevet en del af Koyocon, er navnet ændret. Der vil i praksis ikke være den store forskel for vores medlemmer. De månedlige events ved fortsætter som de plejer og alle events er herefter gratis.

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar