Tryk ESC for at lukke

Manga Camp i uge 13

29mar(mar 29)9:0031(mar 31)16:00Manga Camp i uge 13

Event detaljer

I uge 13 fra den 29. marts til 31. marts 2021 præsenterer 3D College, i samarbejde med foreningen Koyo, en spændende Camp for piger og drenge, som er over 13 år.

På Campen vil der være fuld fokus på manga tegning og kreativitet. Så er du vild med manga og lyst til at lære mere om hvordan man tegner manga, så er den her Manga Camp lige noget for dig.

Det bliver 3 dage med masser af undervisning, tegning og hygge. Vores underviser team består af dygtige kunstnere. Blandt andre har vi Japaneren Koko der kommer og underviser i traditionel manga tegning og viser eksempler fra hendes eget arbejde, samt japanske illustrations bøger og manga. Derudover har vi også Sky der kommer og underviser i digital tegning.

Du vil blive udfordret på dine tegne evner, når vi åbner op for en Camp med masser af tegning på programmet og muligheden for at lære en masse. Vi kommer både til at arbejde med traditionel og digital tegning og du kommer til at stiftet bekendtskab med mange professionelle værktøjer og metoder.

Om aftenen vil der være plads til at slappe af og snakke med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. Der vil også være mulighed for at se anime sammen og hygge om de fælles interesser.

Vi kommer til at lave plakater, badges og meget mere!

Mere

Tid

29 (Mandag) 9:00 - 31 (Onsdag) 16:00

Organisator

Kommentarer

Skriv en kommentar