Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

My Hero Academia: World Heroes’ Mission

11novHele dagenMy Hero Academia: World Heroes’ Mission

Event detaljer

Superhelte-anime-filmen My Hero Academia: World Heroes’ Mission er den med spænding ventede tredje film baseret på Kōhei Horikoshis megapopulære manga-serie.

Sammen med Demon Slayer er My Hero Academia blandt de største bidragydere til de senere års store interesse for anime hos biografgængere verden over, som strømmer til for at opleve den hæsblæsende action på det store lærred.

Piece of Magic er glad for at kunne offentliggøre datoen for danmarkspremieren:

World Heroes’ Mission kan ses i biografen fra 11. november.

Billetsalget begynder 8. oktober, her: www.pieceofmagic.com/myheroacademia
 

My Hero Academia: World Heroes’ Mission fik premiere i Japan i sommer og blev den hidtil mest succesrige My Hero Academia-film, elsket af børn såvel som voksne. Filmen har verdenspremiere i efteråret og kan dermed også ses af det danske biografpublikum.

Filmen distribuerers i Danmark af Piece of Magic, som også stod for monster-succesen Demon Slayer: Mugen Train. My Hero Academia: World Heroes’s Mission lanceres i samarbejde med streamingstjenesten Wakanim, der udsender japanske animationsserier i Europa, herunder Norge, Danmark og Island.

Synopsis:
Da en skummel organisation truer med at sætte en stopper for alle superkræfter, står verdenens skæbne på spil. Med kun to timer til civilisationens kollaps arbejder Deku, Bakugo og Todoroki sammen, men der er endnu et problem: Deku er efterlyst over hele verden.

Mere

Tid

Hele dagen (Torsdag)

Skriv en kommentar