Tryk ESC for at lukke

Seijocon 2020

04sepHele dagen06Seijocon 2020 Hej alle, Vi har modtaget nye retningslinjer fra Taastrup kommune som desværre tvinger os til at rykke Seijocon 2020 til 2021. De nye retningslinjer siger; ingen sovesal, max 85 deltagerer, ingen mad og begrænsninger i alle lokaler dvs. vi hurtigt vil miste halvdelen af vores staff som vil gøre det umuligt at afholde connen. Derudover ville vi skulle sige til en tredjedel af vores gæster at der ikke længere er mulighed for at sove, men også at en del af jer ikke må deltage alligevel. Det syntes vi overhovedet ikke er fair over for nogen af jer - derfor vælger vi at rykke. Vi sigter efter at rykke Seijocon til andet halvår af 2021. Vi anbefaler at man fortsat beholder sin billet, da den vil være gyldig til næste Seijocon samt at vi kan blive nødsaget til at hæve priserne på billetterne i 2021 grundet økonomisk situation. Billetterne kan ellers refunderes og vil forventes at være tilbagebetalt inden året er omme. Vi beklager uendelig meget den korte varsel, vi har ikke selv vidst noget med sikkerhed før denne uge. Vi håber vi kan gøre det godt igen for alle i 2021. Seijocon sender live ud d. 5. september 2020 kl.19 her på facebook, forklarer mere omkring hvad der sker med Seijocon og svarer på jeres eventuelle spørgsmål. I er altid velkomne til at skrive til os. Mvh. Seijocon https://www.facebook.com/DKSeijo/posts/2484930791729412

Event detaljer

!!!**NY DATO FOR SEIJOCON 2020**!!!

Den nye dato er d. 4-6 september 2020
Som vi før har offentliggjort er vi blevet nødsaget til at rykke Seijocon på grund af Coronavirusen.
Den nye dato er som skrevet øverst d. 4-6 september 2020 Vi håber og glæder os mega meget til at få lov at afholde Seijocon 2020!!
Alle som har købt billet får tilsendt en mail senere i morgen med en opdatering samt billet-info.
Har man købt billetter eller har man reservationer er disse stadig gældende blot til den nye dato.
!!Intet andet er ændret, blot datoen(heldigvis)!!
Vi håber at i alle har lyst/har muligheden til at joine Seijocon til Sommer!! Vi er mega monster spændte og håber på det bedste på alle fronter!!
AAAANNNNDDDD VORES ARMBÅND I ÅR ER SUPER KAWAII!!!…❤️(•W•)/❤️

Mere

Tid

september 4 (Fredag) - 6 (Søndag)(GMT+02:00)

Organisator

Kommentarer

Skriv en kommentar