Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Sword Art Online The Movie - Progressive Scherzo of Deep Night

23febHele dagen08marSword Art Online The Movie - Progressive Scherzo of Deep Night

Event detaljer

Dette er en fortælling om tiden, før ‘Lynglimt’ og ‘Den sorte sværdkæmper’ var kendt under de navne… Den dag, hun tog NerveGearet på, gik Asuna Yuuki på tredje år i mellemskolen og havde aldrig så meget som rørt et online-spil før.

Den 6. november 2022 bliver verdens første VRMMORPG, Sword Art Online, officielt lanceret. Men spillerne, der stadig er euforiske over at være logget ind, opdager pludselig, at de er fanget i spillet, da gamemasteren fjerner enhver mulighed for at logge ud. Gamemasteren giver dem en sidste advarsel: ‘Dette er et spil, men ingen leg.’ Hvis en spiller dør i spillet, dør de i den virkelige verden. Da de hører det, går alle spillerne i panik, og kaos råder.

En af disse spillere er Asuna, men selv om hun endnu ikke kender reglerne i denne verden, sætter hun sig for at erobre det svævende jernslot, Aincrad, hvis top er uden for synets rækkevidde. I løbet af dagene i denne verden, hvor døden aldrig er langt borte, har hun et skæbnesvangert møde.

Og så en adskillelse… Selv om hun er prisgivet virkeligheden lige foran sig, kæmper Asuna alt, hvad hun kan, indtil nogen viser sig foran hende: Den reserverede sværdkæmper Kirito…

https://www.valbykino.dk/movie_details/8170_date=2023-02-23

Mere

Tid

Februar 23 (Torsdag) - Marts 8 (Onsdag)

Skriv en kommentar