Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

TOTORO-VÆRKSTED i Biblioteket / Cinemateket 14. feb.

14feb12:0014:00TOTORO-VÆRKSTED i Biblioteket / Cinemateket 14. feb.

Event detaljer

Kom med d. 14. februar, når Cinemateket lægger hus til Totoro-værksted i Biblioteket 🌲🐰🦊
Den 14. februar forvandler vi biblioteket på 1. sal i Cinemateket til et værksted, hvor du kan kreere Totoro-potter. Vi bruger simple materialer som selvhærdende ler og syltetøjsglas for at skabe de fine vandtætte potter, som bl.a. kan bruges til potteplanter, blyants- eller tandbørsteholder eller en lille vase.
I værkstedet former vi udelukkende figurerne, men får du lyst til at male og udsmykke potterne, er du velkommen til at fortsætte kreationen og værkstedet derhjemme.
Leret tørrer efter et døgn, så du er velkommen til at lade den stå i biblioteket og hente potten, når den er tør. Vi skal nok passe godt på den. Du kan også tage potten med hjem på dagen, hvis du tager en lille kasse med og fragter den forsigtigt.
Laura fra Cinemateket vil være til stede for at skabe god stemning og give råd om formning og evt. maling, men det er dig selv, der står for kreationen ❤
Der er god plads i biblioteket. Har du fx dine forældre med, er de velkomne til at hænge ud, men vil de deltage i workshoppen, skal de betale.
Og kan du ikke få nok af den bløde huskat i Hayao Miyazakis eventyrlige anime-univers, viser vi ‘Totoro min Nabo’ på det store lærred efter værksteds-hygge. En samlet billet for både værksted og film kan købes for 125 kr. – dette kun ved personlig henvendelse i billetsalget. 🎞📽🎬
Værkstedet er for alle, og både små, store og voksne børn er velkomne. Man bliver aldrig for gammel til Totoro! Så grib din ven eller veninde med de bedste kreative evner og vær med til en sjov og hyggelig eftermiddag i biblioteket – og måske også i biografen.
BILLETTER TIL WORKSHOPPEN HER:
Hold øje på hjemmesiden, hvor vi er ved at opdatere billetsystemet, så du kan købe billetter til eventet: https://www.dfi.dk/…/totoro-julevaerksted-i-biblioteket eller henvend dig til vores billetsalg.
BILLETTER TIL ‘MIN NABO TOTORO’:

https://www.dfi.dk/…/bio…/alle-film/film/min-nabo-totoro

PRAKTISK INFORMATION

Du kan deltage til værkstedet den 14. februar fra kl. 12-14
Det foregår i Biblioteket på 1. sal, Cinemateket, Gothersgade 55, Kbh K
Der er 20 pladser på værkstedet.
Det koster 100 kr. at være med til værkstedet og 50 kr. for filmvisningen. En samlet billet for både værksted og film kan købes for 125 kr.
Vi viser ‘Totoro min Nabo’ kl. 14.15 efter krea-hygge i værkstedet.
Eventet er en erstatning for Totoro-juleværkstedet den 28. december, som en del af serien ’Til julebal i Cinemateket’, som måtte udskydes grundet nedlukningen. Og selvom julen varer lige til påske, behøver det ikke at være december, for at man kan slippe kreativiteten løs og lege med ler. Vi glæder os til at se dig!
Kærligst

Laura, Christian og Cinemateket

Entré:
Billetbestilling på tlf. 33 74 34 12 eller www.cinemateket.dk
Cinemateket overholder myndighedernes corona-anbefalinger. Praktisk information inkl. om refusion af købte billetter: https://www.dfi.dk/cin…/cinematekets-corona-forholdsregler.
Læs mere om Cinemateket og medlemsfordele på: www.dfi.dk/cinemateket/medlemmer

Mere

Tid

14. februar 2022 12:00 - 14:00(GMT+02:00)

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar