Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

YOUTH BY NIGHT

04mar12:0022:00YOUTH BY NIGHT

Event detaljer

“Nåede I at komme til J-popcon 2023? Og kan I ikke, få nok af hele den con vibe? Eller fik I ikke nået det, og vil ikke slippe chancen for at have lidt con-life? Så afholder vi i Cosplay Youth vores første overnatnings event, her d. 4-5 marts. Her åbner vi dørene for alle som gerne vil hygge med tabletop og konsol spil, eller har brug for lidt hjælp med at sy lidt videre på, eller reparere et kostume. Vi slår dørene op klokken 12 som vi plejer, og efter klokken 16 er det kun medlemmere som må blive og opleve vores specielle events som vi har planlagt for aftenen. Så hvis du endnu ikke har fået anskaffet et medlemskab, så skal du helt klart gøre det nu! Vi har dertil mulighed for, at man kan tilmelde og betale når man møder op, så man kan være med til hele eventet. Koster KUN 200 kroner for et helt år med nørdet hygge.

Hvis man vil tilmeldes, så er det bare at skrive til formand cosplay@cosplayyouth.dk og skrive navn på medlemmer. Her SKAL man også skrive, hvis man selv eller ens barn har specielle behov som: madvare allergier, sukkersyge, angst eller andet, så vi kan passe på hinanden, på bedst mulig måde.
Da der også bliver lavet aftensmad, er dette punkt MEGET vigtig, for vores mad og hygge ansvarlige.

Hvis I endnu ikke er helt overbeviste, om at dette meet up ikke må gås glip af, så kan vi hermed allerede love, at vores skema bliver fyldt med hyggelige stunder med:

– Furry Panel med vores Furry ansvarlige.
– Film visning med lille film hygge pakke man kan købe i kiosken
– Just Dance Turnering
– werewolf
& meget meget mere.

Kom og hyg igennem med os, og hold jer opdaterede her på siden.

Alle hilsnerne fra
Cosplay Youth”

Mere

Tid

4. marts 2023 12:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen Cosplay Youth

forening for unge cosplayer i Danmark association for Young cosplayers in Denmark

Learn More

Kommentarer

Skriv en kommentar