Gå til indhold Gå til sidebjælke Gå til sidefod

Ugens opskrift: Gyosa

Lækre fyldte dejtasker der altid er et hit som tilbehør

Ugens opskrift: Gyosa

Ingredienser til 4 personer

  • 12 plader wontondej til gyosa
  • 50 g finthakket hvidkål
  • 1 forårsløg
  • 85 g hakket svinekød
  • 0,5 cm ingefær – revet
  • 1 fed hvidløg – knust
  • ½ spsk soja
  • lidt peber og salt
  • olie til stegning

Tilberedning
1)    Bland alle indredienserne til fyldet sammen i en skål og kryder med salt og peber.
2)    Anbring en wonton plade i håndfladen og læg 1 stor te-ske af fyldet på midten. Pensel kanten med lidt vand og foldt hjørnerne op så de mødes i midten – press kanterne sammen
3)    Pensel sammenføjningen med vand og lav små folder langs kanten
4)    Varm lidt olie op i en sautepande og kom gyozaerne i. Steg dem 2 min. Så undersiden er gylden brun
5)    Hæld vand i panden så det står 3 mm op
6)    Læg låg på og lad simre ved svag varme i ca. 6 min. Indtil dejen er gennemsigtig.
7)    Tag låget af, skrug op for varmen og kog indtil vandet er væk – tag derefter gyozaerne op.

(Beregn først hvor meget i skal bruge af ingredienser ud fra hvor mange mennesker i serverer til)

Skriv en kommentar

0.0/5

Go to Top