Lækre fyldte dejtasker der altid er et hit som tilbehør
Ingredienser til 4 personer
- 12 plader wontondej til gyosa
- 50 g finthakket hvidkål
- 1 forårsløg
- 85 g hakket svinekød
- 0,5 cm ingefær – revet
- 1 fed hvidløg – knust
- ½ spsk soja
- lidt peber og salt
- olie til stegning
Tilberedning
1) Bland alle indredienserne til fyldet sammen i en skål og kryder med salt og peber.
2) Anbring en wonton plade i håndfladen og læg 1 stor te-ske af fyldet på midten. Pensel kanten med lidt vand og foldt hjørnerne op så de mødes i midten – press kanterne sammen
3) Pensel sammenføjningen med vand og lav små folder langs kanten
4) Varm lidt olie op i en sautepande og kom gyozaerne i. Steg dem 2 min. Så undersiden er gylden brun
5) Hæld vand i panden så det står 3 mm op
6) Læg låg på og lad simre ved svag varme i ca. 6 min. Indtil dejen er gennemsigtig.
7) Tag låget af, skrug op for varmen og kog indtil vandet er væk – tag derefter gyozaerne op.
(Beregn først hvor meget i skal bruge af ingredienser ud fra hvor mange mennesker i serverer til)