Gå til indhold Gå til sidebjælke Gå til sidefod

Ugens opskrift: Yakisoba

En japansk ret der er meget populær til festivaller og andre events – en nem måde at lave aftensmad på.

Yakisoba

Ingredienser til 2 personer

2 reder af æg-nudler

200 g svinekød

1 løg

½ hvidkålshoved evt mindre

1 grøn peberfrugt

1½ gulerod

Yakisoba sauce

 

Tilberedning

  1. Skær kødet i mindre stykker
  2. Skær gulerøder og peberfrugt i små strimler og kål samt løg i større tern
  3. Brun kødet indtil det er gennemstegt hvorefter de andre grønsager på nær kålen tilsættes.
  4. Steg indtil alt er gennemstegt og grønsagerne er bløde
  5. Tilsæt kålen
  6. Kog nudler og tør dem i en sigte
  7. Tilsæt nudlerne til resten og tilsæt yakisoba saucen.

(Beregn først hvor meget i skal bruge af ingredienser ud fra hvor mange mennesker i serverer til)

Skriv en kommentar

0.0/5

Go to Top