“Helte dør aldrig.”

Fra den globalt populære multiplayer første person shooter, Overwatch, kommer den tredje Nendoroid figur fra serien – Mercy! Hun kommer komplet med tre ansigtsplader, herunder hendes standard blide udtryk, et smilende udtryk og et hårdere udtryk, der er mere egnet til at kamp scener.

Nendoroiden er fuldt artikuleret, herunder bevægelige vinger, der giver mulighed for alle mulige former, der spænder fra dynamisk handling til mere afslappede stillinger. Vingene gør brug af gennemsigtige dele for trofast at fange Mercy’s in-game udseende, og vingerne kan også fjernes for at vise hende i stillinger svarende til hendes følelser og sejrs stillinger fra spillet.
Hendes stav leveres med udskiftelige dele, så du kan skifte mellem lukket og åben spids, og effektdele er også inkluderet for at vise hende helbredende andre figurer! Sørg for at vise hende med de tidligere annoncerede helte i Overwatch Nendoroid serien!

“Nendoroid – Overwatch: Mercy Classic Skin Edition” figuren er 10 cm høj som de fleste nendoroider. Hun er modelleret af Tokura (knead) i samarbejde med Nendoron. Hun er planlagt til udgivelse til januar 2018 af Good Smile Company. Hendes anbefalede pris er 4.900 JPY. Hobby Search tager 4.083 JPY og AmiAmi kun 3.960 JPY. Du kan sikkert finde hende billigere også andetsteds.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,