Der er mange steder du kan se anime på Nettet, og en del af dem heldigvis også lovlige – og ofte også gratis!

Amazon Prime – har nogle unikke titler, der kan ses herhjemme, men de er reelt ikke aktive i at købe anime til Vesten mere og flere og flere titler forsvinder ud stille og roligt.

CrunchyRoll – et af de største og bedste steder at se anime online. De har også et støt voksende manga bibliotek. De kommer mange ny serier til hver sæson, og du kan også hente klienter til både iOS og Android så du kan se anime på din mobiltelefon/tablet. De har lavet en aftale med Funimation så der kommer flere og flere engelsk dubbede serie der.
Både dem og Wakanim ejes nu af Sony, sammen med amerikanske Funimation, så det kan være der sker noget fælles på et tidspunkt.

HIDIVE – Har primært rigtig mange ældre titler, men størstedelen er ikke tilgængeligt uden for USA og Canade (og dermed ikke her i Danmark).

Netflix har i de senere år fået et pænt udbud af især egne serier der ikke er andre steder men også nogle af de mest populære serier er endt der.

PokémonTV – Se afsnit af flere sæsoner Pokémon. Der skiftes ud med mellemrum.

Tubi – har også lidt anime, omend det meste ikke er tilgængeligt i Danmark og kun i enkelte dele af EU. De viser dog serierne med engelsk dub frem for den originale japanske tale.

Wakanim – er en aktiv spiller på det skandinaviske marked der ejes af Aniplex. De er allerede en stor spiller på det franske marked. Både dem og Crunchyroll ejes nu af Sony, sammen med amerikanske Funimation, så det kan være der sker noget fælles på et tidspunkt.

Yu-Gi-Oh! – Konami har deres egen hjemmeside for Yu-Gi-Oh!, hvor flere af serierne kan ses gratis. Det meste er med engelsk tale.
De har også en tilhørende Youtube kanal: https://www.youtube.com/c/yugioh

Youtube – Der er en del ting, der er lagt på Youtube lovligt – men stadig kun en lille del af det samlede.


Alle Watch*, Kiss*, Gogo* og lignende steder er ulovlige. Hvis det ikke er på ovenstående liste er det næsten helt sikkert en ulovlig streaming side*, hvor skaberne af anime får ingenting, og piraterne beholder alle pengene fra annoncer selv og ikke støtter produktionen af ny anime på nogen måde.

* Medmindre de bruger en af ovennævnte som partnere, som MyAnimeList og AnimePlanet gør med CrunchyRoll

Se anime