Cons og foreninger

Hvis du savner et sted at mødes med andre fans af japansk populærkultur bør du tjekke disse danske conventions og foreninger ud. Hvis du kender steder der er aktive så kontakt mig (Erik) endelig så de kan komme på listen.


Aicon (convention i Odense)

Ai-chan

Aicon går ikke efter at være en stor con, vi vil være hyggeligst ikke størst. Man skal nå at se alle steder og møde alle der deltager til connen – selv den skumle ven man mødte forrige år og hemmeligt har været forelsket i siden.


AIOdense (forening i Odense)

Den fynske forening for japansk populærkultur. Foreningen mødes hver fredag klokken 16 til omkring 22, hvor vi hygger, ser anime, spiller japanske spil og har foredrag om forskellige aspekter af moderne japansk kultur.


Anime Kita (forening i Aalborg)

Anime Kita er Nordjyllands samlested for anime fans, manga entusiaster og dig, som måske bare finder den japanske popkultur interessant. Opret dig som bruger på forummet, eller mød os personligt til vores to årlige træf eller et af de mange chibi-arrangementer.


Chibi Gaffa (forening på Djursland)

Chibi Gaffa er en nystartet forening for personer der er interesseret i den japanske populær kultur, som har hjemsted i Djursland


Genki (convention nær København)

Con nær København der bredt dækker moderne populærkultur med et særligt øje for det japanske.


J-popcon (convention i København)

Danmarks ældste og største con om moderne japansk kultur.


KōyōCon (convention i Randers)

KoyoCon

KōyōCon er en lille (op til 400 deltagere) convention, hvor vi forsøger at skabe en lille intim efterårscon i Østjylland for alle folk, både nye og gamle fans er velkomne.


OBAA (Otaku Batsu Aarhus)

Obaa er en ungdoms forening i Aarhus for Japansk popkultur såsom j-pop, j-rock, anime, manga, cosplay osv. Vi er en glad flok mennesker, som godt kan lide at samles hver måned og hygge sammen!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.