Hvis du savner et sted at mødes med andre fans af japansk populærkultur bør du tjekke disse danske conventions og foreninger ud. Hvis du kender steder der er aktive så kontakt mig (Erik) endelig så de kan komme på listen.


AIOdense (forening i Odense)

Den fynske forening for japansk populærkultur. Foreningen mødes hver fredag klokken 16 til omkring 22, hvor vi hygger, ser anime, spiller japanske spil og har foredrag om forskellige aspekter af moderne japansk kultur.

Foreningen AIOdense

Anime Kita

Anime Kita (forening i Aalborg)

Anime Kita er Nordjyllands samlested for anime fans, manga entusiaster og dig, som måske bare finder den japanske popkultur interessant. Opret dig som bruger på forummet, eller mød os personligt til vores to årlige træf eller et af de mange chibi-arrangementer.

Anime Kita afholder også en årlig, mindre convention kaldet Kita con


Anime Aarhus (forenings-agtig gruppe i Aarhus)

(tidligere OBAA (Otaku Batsu Aarhus))

Anime Aarhus er en gruppe i Aarhus for Japansk popkultur såsom j-pop, j-rock, anime, manga, cosplay osv. Vi er en glad flok mennesker, som godt kan lide at samles hver måned og hygge sammen


Cosplay Youth

Cosplay Youth (forening i København)

Hvem er vi
Har du en favoritkarakter fra tegnefilm, superheltefilm, spil eller anime? Og drømmer du om at lave dit eget cosplay og tage med til de store conventions? Så er dette noget for dig!
Vi er en ny åben forening for unge cosplayere i Danmark, som holder til i Københavnsområdet. I foreningen laver vi forskellige aktiviteter, men det vigtige er, at vi gør det sammen. Vores fokus er nemlig at lave et hold efter skoletid, hvor du kan opbygge et stærkt fællesskab, møde nye venner med fælles interesser og have det sjovt. Vi kommer bl.a. til at lave følgende aktiviteter: Se og snakke om anime, cosplay, lave smykker eller andre kreative aktiviteter, spille, tage til cons, lege sjove lege og tage på eventyr.
Synes du, at noget af dette lyder spændende? Så kontakt foreningen for at høre mere – du og de andre, der kommer, er med til at bestemme, hvornår og hvad vi laver igennem hele året! Vi glæder os til at lære jer at kende!


DokoCon (convention i Randers)

En lille førstegangsconvention (2019) i Randers for op til 200 gæster!

DokoCon 2020

Chibi Gaffa

Koyo Chibi

Arrangementer i Midtjylland. De hed tidligere Chibi Gaffa (deres gamle billede til højre for nostalgiens skyld) men drives nu af folkene bag Koyo con.


J-popcon (convention i København)

Danmarks ældste og største con om moderne japansk kultur.

Billetsalget til J-popcon 2019 åbner i morgen

Koyocon

KōyōCon (convention i Grenå)

KōyōCon er en efterårscon i Østjylland for alle folk, både nye og gamle fans er velkomne.


Ninjin-con (convention i Nyborg)

En lille convention der startede op i Nyborg i 2022.

Ninjin-con

SEIJOCON 2023

Seijocon (convention i Taastrup)

Seijocon er en 18+ festival for japansk populærkultur.