Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Den officielle X konto (tidligere Twitter) for live-action-filmen baseret på Akane Shimizus Cells at Work! (Hataraku Saibō) manga udgav en “tidlig teaser trailer” for nogen tid siden. Teaseren annoncerer filmens hovedrolle og december premiere i Japan.

Beskrivelse

Dette er en historie om dig. En fortælling om indersiden af din krop…
Ifølge en ny undersøgelse består menneskekroppen af cirka 37 billioner celler. Disse celler arbejder hårdt hver dag i en verden, der er din krop. Fra de iltbærende røde blodlegemer til de bakterier, der kæmper med hvide blodlegemer, skal du kende de usungne helte og det drama, der udfolder sig inde i dig! Det er den mærkeligt relaterede og interessante historie, der er cellernes liv!

Roller

Mei Nagano (live-action My Broken Mariko, Ni no Kuni, Peach Girl, Burn the House Down, Teasing Master Takagi-san) vil medvirke i filmen som Red Blood Cell, og Takeru Satō (live-action Rurouni Kenshin, Ajin, Bakuman., Beck) spiller den anden hovedrolle som White Blood Cell.

Folkene bag

Hideki Takeuchi (live-action Nodame Cantabile, Thermae Romae, Fly Me to Saitama) instruerer filmen med et manuskript af Yūichi Tokunaga (live-action Kaguya-sama: Love is War, Liar x Liar, Princess Jellyfish). Warner Bros. Japan distribuerer filmen.

Om mangaen og animeen bag

Shimizu lancerede den originale Cells at Work! manga i marts 2015 nummeret af ​​Kodanshas Monthly Shonen Sirius magasin, og afsluttede det i januar 2021. Kodansha USA Publishing udgiver mangaen på engelsk.

Den første tv-anime baseret på den originale manga havde premiere i juli 2018. Anden sæson havde premiere i januar 2021 sammen med anime-serien baseret på Cells at Work! Code Black spinoff mangaen.

Illustration

Live-Action Cells at Work! film trailer
Billede via Cells at Work! live-action films X/Twitter konto
©清水茜/講談社 ©2024映画「はたらく細胞」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: