Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set så megen snak om den på dansk i forhold til hvor ikonisk serien er for ældre fans, støvede jeg den af fra min backlog.

Kadokawa har bekræftet at det ny Panty & Stocking with Garterbelt projekt er en anime, og det afslørede en teaser illustration og logo. Virksomheden afslørede også hovedmedarbejderne bag serien.

Den nye anime vil blive sendt og streamet i 2025. Medarbejderne fra Studio Trigger jokede i en video om serien (der kan ses herunder) om, at det betyder, at de skal levere, og funderede over, hvor mange episoder de skal lave, og hvor mange måneder der er tilbage til det nye år.

Hiroyuki Imaishi vender tilbage for at instruere animeen hos Trigger. Hiromi Wakabayashi vender tilbage for at skrive manuskriptet sammen med Imaishi. Wakabayashi fungerer også som konceptplanlægger. Atsushi Nishigori fortsætter som den originale karakterdesigner. Shigeto Koyama, Sushio og Masaru Sakamoto, som alle tidligere har arbejdet på originalen som animatorer eller forfattere, designer karaktererne. Yoh Yoshinari er opført som en “særlig specialist.” Geek Fleet er krediteret for det originale udkast.

Både Sushio og Mai Yoneyama vender tilbage for at arbejde på det nye projekt. Yoneyama arbejdede som nøgleanimator på den tidligere Panty & Stocking with Garterbelt anime, hvilket markerede hendes debut som nøgleanimator. Sushio vil arbejde på det nye projekt som animator. Han havde arbejdet som animationsinstruktør og nøgleanimator på det originale show. Studio Trigger havde tidligere bemærket til Anime Expo i juli 2023, at Sushio ønskede at arbejde som nøgleanimator på det nye værk, men Trigger bekræftede ikke officielt sit arbejde på projektet på det tidspunkt.

Om den originale serie

Den originale 13-episoders anime blev sendt i 2010. Funimation udgav animeen på hjemmevideo i 2012, 2013, 2014 og 2019.

Imaishi instruerede anime på GAINAX. Geek Fleet stod for seriens sammensætning, og musikken indeholdt sange fra Teddyloid, Booty Bronx, Taku Takahashi og flere. Atsushi Nishigori stod for karakterdesignet.

Kilder

Kategoriseret i: