Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set så megen snak om den på dansk i forhold til hvor ikonisk serien er for ældre fans, støvede jeg den af fra min backlog.

En titel til Trigun Stampede efterfølgeren blev afsløret om fredagen under Anime Expo 2024. TRIGUN STARGAZE efterfølgerprojektet er planlagt til at udkomme i 2025 og vil være den sidste fase af historien. Den oprindelige skaber Yasuhiro Nightow tegnede en speciel illustration for at fejre meddelelsen:

Trigun Stampede blev sendt i 12 afsnit fra 7. januar til 25. marts i vintersæsonen 2023. Kenji Muto instruerede serien hos Studio Orange, mens Shin Okashima, Tatsuro Inamoto og Yoshihisa Ueda alle stod for manuskriptet og seriens sammensætning. Under Otakon 2023 afslørede producer Yoshihiro Watanabe, at serien tog fem år at lave og først blev planlagt i 2017.

Trigun Stampede var en ny version af den originale manga skrevet og illustreret af Yasuhiro Nightow. Mangaen blev oprindeligt udgivet i Monthly Shonen Captain fra 1995, men flyttede senere til Young King OURs efter Monthly Shonen Captain blev lukket. Derfra ændredes titlen på Trigun til Trigun: Maximum, som de resterende 14 bind af serien blev udgivet under (Vol. 1 og Vo. 2 var under Trigun titlen).

Beskrivelse

Historien følger Vash the Stampedes ulykker, en bevæbnet mand på flugt med en “60 milliarder dobbelt dollar” dusør hængende over hovedet. Vash fik sit “Stampede” øgenavn takket være den ødelæggelse, som nidkære dusørjægere skaber i enhver by, han besøger.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,