Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Anime Expo 2024-panelet for den kommende TV anime serie baseret på Etorouji Shionos Übel Blatt dark fantasy manga afslørede ​​en ny engelsk-undertekstet trailer til animeen. Traileren afslører et nyt rollebesætningsmedlem, hovedpersonalet og premieredatoen til vinter 2025 for animeen.

Trailer

Beskrivelse

Rygter går rundt i landet: når den sorte sværdsvinger trækker sit mørke blad, rives alle, der står på dets vej…! Köinzell, den mystiske unge dreng, der bærer det sorte sværd, bruger det unægtelig med enestående dygtighed, men kan han virkelig være ansvarlig for de blodige rygter? Forfulgt af Traitorous Lances, fire magtfulde krigere, der menes at være blevet besejret af de syv helte, vil den unge sværdkæmpers styrke blive testet til dets grænser. Ved kampens afslutning vil kun den chokerende sandhed om Köinzells søgen stå over ligene af hans fjender… En episk fantasi af den største skala!

Stemmer

De har tidligere afsløret, at Yuya Hirose vil lægge stemme til hovedpersonen Köinzell, mens Hina Tachibana nu er kommet til som Peepi.

Folkene

Studios SATELIGHT og Staple Entertainment står for animationen. Takashi Naoya vil instruere, med Kiyoshi Tateishi som karakterdesigner og Tatsuya Takahashi ansvarlig for seriens sammensætning.

Om mangaen bag

Square Enix’ Young Gangan magasin begyndte at serialisere Shionos Übel Blatt manga i 2004. I 2011 gik en sidehistorie-manga med titlen Übel Blatt Gaiden i Young Gangan Big, spinoff magasin til Young Gangan. Efter to års pause vendte hovedserien tilbage til magasinet Big Gangan i 2011. Den 23. og sidste samkede bog blev sendt i Japan i juni 2019. Yen Press har udgivet hele Übel Blatt på engelsk og vil udgive en 3-in -1 omnibus-udgave af mangaen til december.

Illustration

Übel Blatt anime trailer, illustration og info

Kilder

Kategoriseret i: