Til Otakon annoncerede The Wrong Way to Use Healing Magic TV anime serien at den får en sæson 2.

Trailer

Beskrivelse

“Slapstick isekai-fantasien med gags og kampe” begynder, da den almindelige gymnasieelev Usato tilfældigvis støder på elevrådsformand Suzune og klassekammeraten Kazuki på vej hjem. Alle tre bliver pludselig opslugt af en magisk cirkel og transporteret til en anden verden.

Trioen bliver tilkaldt som helte for at redde et kongerige fra en dæmonkonges hær – men kun Suzune og Kazuki har det, der skal til for at være helte. Usato blev tilfældigvis slæbt med på turen.

Men tingene vender, da Usato opdages at have sjælden viden som en helbredende magiker. Han bliver bortført af en kvinde, der identificerer sig selv som Rose, lederen af det livreddende korps, og indkaldt til hendes rækker.

Om det oprindelige værk

13-episoders anime-serien, der var første sæson, var produceret af Studio Add og Shin-Ei Animation- Den adapterede Kurokatas action fantasy light-roman i vinteren 2024. Crunchyroll streamede anime med undertekster og en engelsk dub.

Kurokata begyndte at skrive action-fantasy-romanen på Shousetsuka ni Narou webstedet i marts 2014. Kadokawa begyndte at udgive titlen under sit MF Books forlag med illustrationer af KeG i marts 2016 og udgav det 12. og sidste bind i marts 2020.

Kurokata lancerede The Wrong Way to Use Healing Magic Returns (Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata Returns) sequel light novel serien i december 2023. Andet bind blev sat til salg den 24. marts. Light novel serien har samlet 3,25 millioner eksemplarer i omløb.

Reki Kugayama begyndte at serialisere en manga-adaptionen i Comp Ace i april 2017. Kadokawa udgav det 14. bind den 26. marts.

One Peace Book licenserede light-novelen og manga-adaptionen på engelsk i marts 2022. Fjerde romanbind og det syvende mangabind udkom henholdsvis den 7. maj og den 11. juni.

Illustration

The Wrong Way to Use Healing Magic anime får sæson 2

Kilder

Kategoriseret i: