Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set nogen snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

En ny officiel hjemmeside og X/Twitter-konto åbnede for at annoncere, at Akamaru Enomotos I Have a Crush at Work (Kono Kaisha ni Suki na Hito ga Imasu, også kendt som Can You Keep a Secret?) manga får en tv-anime adaption. Hjemmesiden afslørede et billede af hovedpersonerne Masugu og Yui:

I Have a Crush at Work TV anime annonceret

Yderligere detaljer om adaptionen af ​​arbejdspladsromancen vil blive afsløret på et senere tidspunkt.

Beskrivelse

Kodansha USA er ved at udgive mangaen på engelsk og beskriver plottet:

Yui Mitsuya og Masugu Tateishi er ikke bare en hvilken som helst kollega – de er helt vilde med hinanden. Hans hjælpsomme, men ydmyge attitude gør hende svimmel, og hendes sødme får ham til at grine som et fjols. Problemet er, at de forsøger at holde deres nye forhold skjult for at undgå at gøre tingene besværlige på arbejdet. Men når de ser, hvordan de ikke kan holde hænderne fra hinanden, risikerer de at afsløre deres lille hemmelighed for hver dag, der går på kontoret.

Om mangaen bag

I Have a Crush at Work (Kono Kaisha ni Suki na Hito ga Imasu) mangaen blev udgivet i Kodanshas Morning magazine fra 2019 til 2023. Den har oversteget 1,1 millioner eksemplarer i omløb.

Forfatteren Enomoto kommenterede adaptionen

Det føles så meget som en drøm, at jeg stadig ikke kan tro, at det er ægte.
Endnu en gang vil jeg gerne takke alle, der støttede serien. Den er lavet med en masse kærlighed, så jeg håber, at læsere af det originale værk og dem, der møder det for første gang, vil glæde sig til det! Jeg glæder mig også! Du vil være i stand til at møde Masugu, Yui og de andre igen!

Kilder

Kategoriseret i: