NBCUniversal Entertainment Japan Anime Industry Panel på AnimeNYC annoncerede en tv-anime-adaption af Fireheads “A Wild Last Boss Appeared!” (Yasei no Last Boss ga Arawareta!) light novel i fredags og afslørede sin første nøgle illustration (nederst).

Beskrivelse

Året er 2800 og Lufas Maphaahl – Den sortvingede tyran, store erobrer og leder af de tolv himmelske stjerner – er vendt tilbage.
En mand vågner op i kroppen af ​​sin MMO-karakter 200 år efter hendes nederlag under en spillerskabt begivenhed i spillet Exgate Online. Nu sidder han fast i hendes krop. Men dette er ikke et spil, det er ægte. Med sin regeringstid for længst forbi, og hendes arv af frygt, må Lufas rejse gennem Exgates verden på udkig efter svar, mulige kammerater og alle de monstre, hendes “død” udløste over verden…

Om light novelen bag

Firehead begyndte at skrive eventyr-fantasihistorien på Shousetsuka ni Narou webstedet i oktober 2015. Han begyndte derefter at udgive light novelen i februar 2016 under Earth Star Novel forlaget med illustrationer af YaHako. Det niende og sidste bind blev udgivet i april 2019.

En manga-adaption af Tsubasa Hazuki begyndte at udkomme på Comic Earth☆Star webstedet i januar 2017. Det niende bind udkom den 13. marts.

J-Novel Club licenserede light novel og manga på engelsk. Light novelens niende og sidste bind blev udgivet i juli 2022, og mangaens første bind blev sat til salg den 27. marts.

Illustration

A Wild Last Boss Appeared! TV anime annonceret

Kilder

Kategoriseret i: