Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set nogen snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog, da jeg ved at den type værk falder i mange i min omgangskreds smag.

En officiel X-konto (tidligere Twitter) åbnede for en måneds tiden siden for Mushibugyo skaberen Hiroshi Fukudas Rock wa Shukujo no Tashinami de Shite mangaserie, som har den engelske titel “Rock is a Lady’s Modesty“. Den afslørede, at en tv-anime-adaption er i produktion med en planlagt 2025 udgivelse. Siden har samtidig en illustration af Fukuda for at fejre annonceringen.

Yderligere detaljer om projektet, såsom personale og rollebesætning, er endnu ikke bekræftet.

Beskrivelse

Mangaen Rock is a Lady’s Modesty, der har været udgivet i magasinet Young Animal siden 2022, følger Ririsa Suzunomiya, en ung pige, der er tvunget til at opgive at spille guitar, da hun bliver skubbet ind i en rig livsstil, efter at hendes mor gifter sig igen med en ejendomsmagnat. Men da hun møder en dygtig trommeslager på sin nye prestigefyldte skole, genopstår hendes passion for rock, og parret danner et band.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,