Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set nogen snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Batman Ninja vs. Yakuza League er endnu en anime historie om Batman strandet i det feudale Japan, men jeg har ikke set en dato endnu (selvom der er rygter om at den er lækket ulovligt), men den “Kommer snart.”

Beskrivelse

Batman Ninja (og nu efterfølgeren Batman Ninja vs. Yakuza League) er en isekai historie der handler om den kappeklædte hævner, hans støtter og fjender sendt tilbage til Sengoku Æraens Japan. Jokeren har overgået Oda Nobunaga som en samlende kraft under Japans Warring States periode i et forsøg på at omskrive historien.

Roller

  • Bruce Wayne/Batman får stemme af Koichi Yamadera (Ryoji Kaji i Neon Genesis Evangelion, Spike Spiegel i Cowboy Bebop). Den legendariske helt og vogter af Gotham City. Han fortsætter med at bruge de færdigheder, han opnåede i det feudale Japan, for at beskytte de uskyldige.
  • Damian Wayne/Robin får stemme af Yuki Kaji (Sabito i Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba). Batmans søn og den nuværende Robin. Han modtog ninja-træning fra League of Shadows.

Illustrationer

Officiel hjemmeside for serien

Officiel X (Twitter) for serien.

Kilde

Kategoriseret i: