Puella Magi Madoka Magica: Walpurgisnacht Rising” anime-filmen er officielt blevet forsinket til vinteren 2025. Folkene bag angiver produktionsproblemer som årsagen. Den var oprindeligt planlagt til at få premiere vinteren 2024.

Studio SHAFT animerer filmen, der har Yukihiro Miyamoto som instruktør. Filmen blev annonceret i april 2021 og er en direkte efterfølger til Rebellion-filmen (2013).

Ældre trailer

Beskrivelse (af franchisen)

Hun har en kærlig familie og bedste venner, griner og græder fra tid til anden… Madoka Kaname, en ottende klasse elev fra Mitakihara Middle School, er en af dem, der lever sådan et liv. En dag havde hun et meget magisk møde.

Hun ved endnu ikke, om det er sket tilfældigt eller ved skæbnen. Dette er et skæbnesvangert møde, der kan ændre hendes skæbne. Dette er begyndelsen på den nye historie om de magiske heksepiger!

Folkene bag

Animefilmen vil have en tilbagevendende stab fra den originale anime-serie og -film, inklusive de originale skabere Magica Quartet, chefinstruktør Akiyuki Simbo, manuskriptforfatter Gen Urobuchi fra Nitroplus, original karakterdesigner Ume Aoki, animationsfigurdesigner Junichirō Taniguchi, komponist Yuki Kajiura, suppleant rumdesigner Gekidan Inu Curry og animationsstudiet SHAFT.

Roller

  • Aoi Yūki som Madoka Kaname
  • Chiwa Saito som Homura Akemi
  • Kaori Mizuhashi som Mami Tomoe
  • Eri Kitamura som Sayaka Miki
  • Ai Nonaka som Kyōko Sakura
  • Kana Asumi som Nagisa Momoe
  • Emiri Katō som Kyubey

Om franchisen

Puella Magi Madoka Magica” er et originalt anime-projekt skabt af Magica Quartet (Akiyuki Shinbo, Ume Aoki, Gen Urobuchi og producer Atsuhiro Iwakami). Anime serien havde premiere i januar 2011 og kørte indtil april samme år.

Serien affødte flere mangaserier (adaptioner og spin-offs), en roman af Nitroplus, et dedikeret magasin og adskillige videospil. To opsummeringsfilm blev udgivet i oktober 2012. De blev efterfulgt af en tredje film med titlen “Rebellion” i oktober 2013. Filmen indeholdt en ny original historie og var prequel til “Walpurgisnacht“.

Magia Record” spin-off-historien fik en anime-adaption af studiet SHAFT og et mobilspil. Animeen sluttede i april 2022, mens spillet sluttede sin tjeneste den 31. juli 2024. “Magia Exedra” spillet skal udgives i år.

Illustration

Puella Magi Madoka Magica -Walpurgisnacht: Rising- anime film teaser
©Magica Quartet/Aniplex,WR

Kilde

Kategoriseret i: