Efter udsendelsen af ​​det sidste afsnit af “Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian” TV anime serien annoncerede de officielle konti for den Ryota Ito instruerede serie, at anden sæson allerede er i produktion og vil fortsætte med at adaptere light novel serien fra bind fire.

Beskrivelse

Alisa Mikhailovna Kujou er Seiren Private Academys “ensomme prinsesse.” Hun er en halvrussisk skønhed med sølvhår, øverst i sin klasse, elevrådsbogholder og…fuldstændig utilnærmelig. Af en eller anden grund har hun også påtaget sig ansvaret for at irettesætte den slacker, der sidder ved siden af hende i klassen. Masachika Kuze frustrerer hende konstant ved at falde i søvn, glemme sine lærebøger og bare være en generelt ueksemplarisk elev. Eller i hvert fald, sådan ser det ud udefra. Hun kan have en hård tone, men hun har ikke så meget mod Masachika, som andre ville tro. Hun lader ham endda kalde hende ved hendes kælenavn, Alya. Enhver, der hører de kommentarer, hun mumler på russisk i vejret, ved måske, hvordan hun virkelig har det, men da ingen af hendes klassekammerater forstår sproget, er hun fri til at sige, hvad hun vil! Bortset fra… der er én person, der ved, hvad hun siger. Masachika lytter til hendes pinlige afsløringer og lader som om han er uvidende, alt imens han undrer sig over, hvad hendes flirtende kommentarer egentlig betyder!

Galleri

Kommentar fra light novel forfatteren SunSunSun om meddelelsen om anden sæson

“Mange tillykke med beslutningen om at producere anden sæson af “Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian” anime!

Dette kunne ikke være sket uden støtte fra alle vores fans! Mange tak til jer alle!

Den næste del af Roshidere, der skal tilpasses, er sommerferien fra 4. light novel og frem, hvilket gør mig så begejstret.

Alle heltinderne vil afslappet bære lettere tøj, når de går til denne begivenhed og den begivenhed!

Når sommerferien slutter … nogle drømmelignende øjeblikke?

Jeg spekulerer på, hvad de vil gøre med det i animeen…?”

Kilder

Kategoriseret i: