JUJUTSU KAISEN” Sæson 2 får en opsamlingsfilm, der dækker Hidden Inventory/Premature Death historien i 2025. Det var den første del af 2. sæson, som dækkede Satoru Gojos fortid over 5 afsnit. Du kan se en illustration til filmen herunder.

Jujutsu Kaisen får opsamlingsfilm om Gojos fortid

Den første del af anden sæson af animeen dækkede som sagt Hidden Inventory/Premature Death historien på 5 episoder, før den gik videre til Shibuya Incident historien for de resterende 18 episoder. Hovedbesætningen gentog deres roller.

Folkene bag

Studio MAPPA animerede begge sæsoner af tv-animeen og filmen for franchisen, og de arbejder også på den kommende Culling Game sæson, der fortsætter animeen ud fra mangaen.

Akutami Gege skriver og tegner den originale manga, som er planlagt til at slutte den 30. september. Mangaen er licenseret af VIZ Media på engelsk, mens Crunchyroll streamer både anime og film.

Beskrivelse af Jujustsu Kaisen franchisen

Yuji Itadori er en dreng med enorm fysisk styrke, selvom han lever et helt almindeligt gymnasieliv.

En dag, for at redde en klassekammerat, der er blevet angrebet af forbandelser, spiser han Ryomen Sukunas finger og tager forbandelsen ind i sin egen sjæl. Fra da af deler han en krop med Ryomen Sukuna.

Guidet af den mest magtfulde af troldmænd, Satoru Gojo, bliver Itadori optaget på Tokyo Jujutsu High School, en organisation, der bekæmper forbandelserne… og dermed begynder den heroiske fortælling om en dreng, der blev en forbandelse for at uddrive en forbandelse, et liv, hvorfra han aldrig kunne vende tilbage.

Kilder

Kategoriseret i: