Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set nogen snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Her er en samarbejds-illustration mellem den kommende “Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online II“, der begynder fredag den 4. oktober og er lavet af A-1 Pictures, og “I May Be a Guild Receptionist, but I’ll Solo Any Boss to Clock Out on Time“, der begynder til januar 2025 og er lavet af CloverWorks.

Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online II × I May Be a Guild Receptionist, but I'll Solo Any Boss to Clock Out on Time illustration

Beskrivelse af “Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online II

Historien følger Karen Kohiruimaki, en 183 centimeter høj universitetsstuderende, der er usikker på sin højde og er dårlig til at omgås mennesker i den virkelige verden. Hun træder ind i Gun Gale Onlines verden med sin avatar, Llenn, som er mindre end 150 centimeter høj og bærer helt lyserødt. Hun møder en smuk, brunhudet kvindelig spiller, der går forbi Pitohui. De slår sig sammen, men en dag presser Pitohui hende til at deltage i “Squad Jam”, en hold Battle Royale-variation af Bullet of Bullets turneringen.

Beskrivelse af “I May Be a Guild Receptionist, but I’ll Solo Any Boss to Clock Out on Time

Alina Clover meldte sig til at være receptionist for Adventurers Guild og troede, at det ville være hendes billet til det gode liv. Desværre bliver hendes drømmejob til et mareridt af overarbejde hver gang eventyrere går i stå med at rydde en dungeon. For at redde sig selv fra papirarbejde begynder Alina selv at slå monstre ihjel for at løse problemet! Nu mangler hun bare at holde sine aktiviteter hemmelige…

Kilde

Kategoriseret i: