Der kommer mere “That Time I Got Reincarnated as a Slime” anime. Efter afslutningen af ​​den tredje sæson blev det annonceret, at der ikke kun kommer en fjerde sæson, men også en anden anime-film.

Flere detaljer om de nye produktioner kommer senere.

That Time I Got Reincarnated as a Slime” er baseret på Taiki Kawakamis manga-adaption af Fuses isekai fantasy light-romaner. Mangaen udgives af Kodansha. Light novel serien blev udgivet i Monthly Shonen Sirius og udgivet under Sirius KC afdelingen. Mangaen begyndte i 2015 og har 27 tankoubon-bøger i september 2024.

Beskrivelse

Kondansha beskriver serien således:

Som spillere af Monster Hunter og Dungeons & Dragons ved, er slimes ikke ligefrem kongen af ​​fantasy monstrene. Så da en 37-årig Tokyo kontormand dør og vågner op i en verden med ​​drager og magi, er han lidt skuffet over at opdage, at han er blevet et blindt, benløst slimmonster.

Mikamis voksenliv er ikke gået, som han havde planlagt: Han fandt aldrig en kæreste, han blev hængende i et blindgyde-job, og han blev brat stukket ihjel på gaden som 37-årig. Så da han vågner op i en ny verden lige ud af et fantasy-RPG er han skuffet, men ikke ligefrem overrasket over at opdage, at han ikke er en ridder eller en troldmand, men en blind slimdæmon. Men der er chancer for, at selv en slime bliver en helt…

Om de tidligere anime

De første to sæsoner af animeen havde premiere i 2018 og 2019, mens sæson 3 havde premiere i april 2024 og var på 24 afsnit. Den første film, “Scarlet Bond“, havde sin japanske premiere i november 2022 og blev efterfulgt et år senere af en OVA baseret på novellen, der inspirerede filmen. En spin-off med titlen “The Slime Diaries” havde premiere i 2021.

Kilde

Kategoriseret i: