Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set nogen snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Kyoto Animation 2025 New Work Presentation specialprogrammet annoncerede en TV anime adaption af Keiichi Arawis City manga. Anime-serien er planlagt til premiere i 2025.

Beskrivelse

Midori er lidt i klemme. Hun er i gæld, og hendes udlejer forsøger at tvinge hende til at indfri ubetalt husleje. Hendes bedste ven nægter at låne hende penge, da hun er klog nok til ikke at falde for hendes tricks. Måske kan noget mobning hjælpe. Eller lidt småtyveri? Det er heller ikke bæredygtigt. Måske ville det løse tingene at få et job… Men at arbejde betyder mindre tid til sjove eventyr i storbyen…

Folkene bag

Taichi Ishidate (Violet Evergarden, Kyoukai no Kanata) instruerer tv-animeen hos Kyoto Animation.

Stemmer

Stemmeskuespillerinderne Mikako Komatsu (Hai to Gensou no Grimgar), Aki Toyosaki (K-On!) og Yui Ishikawa (NieR:Automata Ver1.1a) medvirker som henholdsvis Midori Nagumo, Niikura og Wako Izumi.

Om mangaen bag

Keiichi Arawi, der er bedst kendt for Nichijou, begyndte at tegne en slice of life komedie manga i Morning weekly magazine i september 2016. Efter fire et halvt års løb afsluttede Arawi mangaen i februar 2021. Kodansha udgav det 13. og sidste bind i april det år.

Vertical licenserede mangaen på engelsk i juli 2017 og udgav alle 13 bind mellem marts 2018 og januar 2022.

City manga af Nichijou forfatteren laves til TV anime

Kilde

Kategoriseret i: