Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set nogen snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Til næste år (2025) kommer der en TV-anime adaption af “Having been blessed by the gorilla god, the young lady is loved by the Royal Knights” (Gorilla no Kami kara Kago sareta Reijou wa Ouritsu Kishidan de Kawaigarareru) mangaen af forfatter Shirohi og illustrator Mika Kamisu. Mere er der dog ikke afsløret om anime adaptionen endnu.

Beskrivelse

Historien foregår i en verden, hvor 16-årige modtager velsignelser fra forskellige dyreguder. Sophia, den frygtsomme datter af en adelsmand, modtog velsignelsen fra “Gorilla-guden”, hvilket gav hende evnen til at løfte over 500 kg. Selvom alt, hvad hun ønsker, er et fredeligt liv, opsøger folk hende på grund af hendes enorme kraft, hvilket fører til at hun blev scoutet af de kongelige riddere.

Om mangaen bag

Gorilla no Kami kara Kagosareta Reijou wa Ouritsu Kishi-dan de Kawaigarareru” udgives af Kadokawa på ComicWalker gennem deres FLOS Comic fantasy label. Der er udgivet 30 kapitler fordelt over fem samlede bøger.

Illustrationer

Mens detaljer om adaptionen er begrænsede, tegnede manga-illustratoren Mika Kamisu et festligt billede for at fejre meddelelsen.

Having been blessed by the gorilla god, the young lady is loved by the Royal Knights TV anime annonceret

Almen annoncerings illustration:

Gorilla no Kami kara Kago sareta Reijou wa Ouritsu Kishidan de Kawaigarareru TV anime annonceret

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,