Heaven’s Drive singlen blev udgivet i 1999 og er et af de større hits for den kendte japanske rock-gruppe L’Arc en Ciel. De er nok mest kendt blandt anime-fans for at have lavet den første opening til GTO animeen, men de var fra da de udgav deres første album i 1993 almen kendt.

De har flere gange været på toppen af den japanske Orihalcon salgsliste, og i 1998 blev de et af tidens største bands trods diverse problemer.

Gruppen eksisterer den dag i dag og sidste år optrådte de i Paris.

Denne single har dog nogle år på bagen, men den er stadig et glimrende eksempel på japansk rock af bedste klasse.

01 – Heaven’s Drive har det for gruppen klassiske tema om at køre og vil da også egne sig glimrende i en bil under en lang tur. Sangen har en god, lidt rå guitar som grundlag hvilket passer perfekt til Hydes ru lettere ru stemme. Senere i nummeret kommer synth blæsere til og nummeret ender med at være en symfonisk rock-ekstravaganza som man ikke kan undgå at bevæge sig i takt til.

2 metropolis ~android goes to sleep mix~ by yukihiro er et roligt nummer med tendenser mod ambient baggrund med flydende synthesizer. Ikke et typisk rocknummer, men det giver singlen lidt bredde.

Samlet er det en rigtig god single, der dog kan være svær at skaffe i dag. Men hvis man falder over den i en brugt-butik i Tokyo eller anden japansk by findes der absolut værre musik at købe.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,