Der er kommet en første promo for den kommende loli vampyr anime Dance in the Vampire Bund baseret på mangaen af samme navn skabt af Nozomu Tamaki. Den blive animeret af Shaft og instrueret af den excentriske instruktør Akiyuki Shinbu.

Synopsis tilføjet den 22/12/09.

Efter at have skjult sig i årtusinder ønsker Mina Tepes, prinsessen af den ældgamle pagt og leder af alle vampyrer, sig forandringer. Ved hjælp af den enorme formue, som Tepes familien besidder, har hun afbetalt hele Japans statsgæld, og ved at gøre det har hun fået autoritet til at danne et “specielt distrikt” ud for Japans kyst der skal blive det fremtidige sikre sted for vampyrer fra hele verden. Nu, på aftenen for den banebrydende pressekonference der annoncerer vampyrernes eksistens til verden, forsøger terrorister og rivaliserende grupper at myrde Mine før hun får chancen for at lave sin verdens-ændrende udmelding.

Serien får premiere den 7 januar og bliver på 12 afsnit.

Kilde AnimeNewsNetwork
Kilde
Sankaku Complex (siden indeholder billeder og temaer der er 18+)

Kategoriseret i: