Camera Film, der udgiver Ponyo til de danske biografer, har været så flinke at stille to billetter og en plakat til rådighed til os for en konkurrence.

Det I skal, for at vinde to billetter til biografen for at se Ponyo på klippen ved havet, er at skrive en anmeldelse af jeres yndlings Ghibli film, som så vil blive lagt op her. Den bedste anmeldelse vinder to billetter, og hvis vi kan få det arrangeret en plakat for filmen. Anmeldelsen skal sendes til (og modtages) på nedenstående mail senest den 11/11/2009 klokken 20.

Anmeldelserne sendes til konkurrence @ anime guiden.dk (fjern mellemrummene).

Medmindre andet er utrykkeligt anført vil anmeldelserne blive lagt op på sitet, selvfølgelig under jeres eget navn. Vinderen vil blive kontaktet per email eller sms hvis mobil-nummer bliver angivet i emailen og billetterne tilsendt snarest muligt, plakat sendes efter nærmere aftale.

Husk at angive jeres fulde navn, alder, adresse og eventuelt mobilnummer i emailen. Anmeldelsen kan enten stå direkte i mailen eller være vedhæftet som et tekst-dokument. Vi forbeholder os ret til at frasortere deltagere hvor navn, adresse etc. ikke er anført eller den vedhæftede fil beskadiget.

Kategoriseret i: