Den 10ende One Piece film med navnet Strong World har solgt biograf-billetter for mere end Ponyo, Hayao Miyazaki og Studio Ghiblis nyeste film, gjorde i sin åbningsweekend.

One Piece: Strong World solgte for 1,038 milliarder yen (80 millioner kr) medens Ponyo “kun” solgte for 1,025 milliarder yen (70 millioner kr). Til sammenligning tjente den sidste film, One Pieece: Episode of Chopper + Fuyu ni Saki, Kiseki bo Sakura 920 millioner yen, knap 53 millioner kr, på sin samlede tid i biograferne. Strong World er da også blevet set af 820.000 allerede.

Grunden til den ekstra store popularitet er måske at Eichiro Oda, manden bag mangaen, står bag filmen som superviser. Han var ikke med i de tidligere film, men hans medvirken skaber nok større tiltro til at filmen fanger ånden fra mangaen bedre, og at mangaen er populær derovre behøves jeg vist ikke sige mere.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,