Nintendo har annoceret at de vil komme med en efterfølger til deres ekstremt populære DS inden for deres næste finans-år, det vil sige mellem april i år og marts næste år.

Indtil videre vides ikke meget om den udover at den vil kunne vise 3D uden brug af specielle briller og at den vil kunne spille alle hidtidige DS spil. En japansk avis, Asahi Shimbun, skriver at den vil opnå 3D ved hjælp af den nyeste lcd skæm teknologi fra Sharp og Hitachi.

Derudover går der rygter om at den vil have et nyt joystick (det samme design har været bruge i mange år af Nintendo) og en form for rumble, force feedback så konsollen vibrerer når man rammer noget i spillet. Disse rygter virker ikke urealistiske da Nintendo allerede har eksperimenteret med det som add-ons i spil.
Udover disse ting skulle den have forbedret batteri-tid og wifi men lidt mindre skærme end den ny DSi XL

Kilde Kotaku
Kilde
Kotaku

Kategoriseret i:

Tagged i:

,