Studio Ghibli er ved at animere to kort-film til deres museum i Tokyo, Mitaka no Mori Ghibli Museum. De heder Pan-Dane to Tamago-Hime (Gær og Prinsesse Æg) og “Takara Sagashi” (Skattejagt) og de regner med at have dem færdige i år. Museets Saturn biograf regner med at vise dem mellem den 20 november og maj næste år.

De har allerede syv kortfilm de viser, disse vil køre i rotation indtil 8 november. Den mest omtalte af disse er Mei to Konekobasu (Mei og Killingebussen), en kort opfølger til Min Nabo Totoro (den der er vist på tegningen til højre), men der er også “Koro no Daisanpo” (Koros Store Dag Ude), historien om en hundehvalps eventyr i byen efter at dens ejer lod havelågen stå åben, og Chū-Zumo, en historie om sumo-brydende mus. Disse tre er instrueret af studiets flagskibs-instruktør, Hayao Miyazaki (Min Nabo Totoro, Kiki den lille heks, Ponyo), jeg ved ikke hvem der har lavet de resterende fire film de viser.

Endnu en grund til at tage derover og besøge museet, bare synd der er så langt og det er svært at komme ind da museet er meget populært.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,