September nummeret af Kadokawa Shotens Newtype magasin annoncerede forrige tirsdag at der er endnu en .hack anime på vej. Den kommer til at hedde .hack//Quantum og er som de tidligere serier baseret på et spil i Bandai Namco Games serie af samme navn, nemlig PSP spillet .hack//Link.

Det populære .hack rollespils univers handler om det fiktive online spil The World, og serierne har fulgt flere versioner af spilllet, og i .hack//Link og den kommende anime er det så en ny version af det, The World R:X. Man følger personerne Tobias (nederst til venstre på billedet), Mary (nederst til venstre, yderst til højre) og Sakuya (nederst i midten), der laver et party og drager ud på en meget svær quest i spillet.

Sammen med Mazinkaiser SKL og Koisento vil .hack//Quantum animeen blive vist til “Anime Fes. ‘VS’ presented by Bandai Visual” arrangementet. Det rejser mellem Tokyo, Yokohama og Nagoya fra den 27 november. En side for projektet kan ses på arrangementets hjemmeside.

Sidste september annoncerede Bandai Namco Games på Tokyo Game Show at et fuldt-CG anime projekt fra Bandai Visual ville hænge sammen med .hack//Link spillet, men det er ikke annonceret endnu om den ny .hack//Quantum anime er det samme projekt.

Kilde Kyō mo Yarareyaku
Kilde
AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,