Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Endnu en .hack anime på vej

100812hac

September nummeret af Kadokawa Shotens Newtype magasin annoncerede forrige tirsdag at der er endnu en .hack anime på vej. Den kommer til at hedde .hack//Quantum og er som de tidligere serier baseret på et spil i Bandai Namco Games serie af samme navn, nemlig PSP spillet .hack//Link.

100812hac

Det populære .hack rollespils univers handler om det fiktive online spil The World, og serierne har fulgt flere versioner af spilllet, og i .hack//Link og den kommende anime er det så en ny version af det, The World R:X. Man følger personerne Tobias (nederst til venstre på billedet), Mary (nederst til venstre, yderst til højre) og Sakuya (nederst i midten), der laver et party og drager ud på en meget svær quest i spillet.

Sammen med Mazinkaiser SKL og Koisento vil .hack//Quantum animeen blive vist til “Anime Fes. ‘VS’ presented by Bandai Visual” arrangementet. Det rejser mellem Tokyo, Yokohama og Nagoya fra den 27 november. En side for projektet kan ses på arrangementets hjemmeside.

Sidste september annoncerede Bandai Namco Games på Tokyo Game Show at et fuldt-CG anime projekt fra Bandai Visual ville hænge sammen med .hack//Link spillet, men det er ikke annonceret endnu om den ny .hack//Quantum anime er det samme projekt.

Kilde Kyō mo Yarareyaku
Kilde
AnimeNewsNetwork

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.