Fujimi Shobos High School DxD light novel serie bliver lavet til en anime, omend der indtil videre ikke er annonceret noget studie for projektet, kun planen om at få pigerne animeret. Der er otte bind i light novel serien at bygge den over, og de er illustreret af Miyama-Zero. Der er også en manga adaption, der har gået i Monthly Dragon Age siden februar, der er tegnet af Hiroji Mishima.

Issei Hyodo, en pervers anden-års high school elev, går på en date med sin første kæreste, Asano Yuma, som dræber ham. Det viser sig, at hun i virkeligheden er Reinare, en fallen engel som forsøger at eliminere farlige guddommelige våben for en organisation kaldet Grigori. Isseis upperclassman Rias Gremory, den hotteste pige på skolen, genopliver ham som en djævel, for det viser sig at hun er en Herremand fra Helvede. Derfra tjener Issei som hendes djævle undersort og hjælper med at bekæmpe de faldne engle.

Kilde SaiAni
Kilde Japanator

Kategoriseret i:

Tagged i: