Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Phoenix Wright live action på vej

110530pho

Det er nu officielt bekræftet, at der er en film udgave af de populære Phoenix Wright spil på vej.

110530pho

Takashi Miike (instruktøren bag Ichi the Killer, Yatterman og 13 Assasins), der for tiden promoverer sin seneste film Hara-Kiri: Death of a Samurai, vil instruere filmen.

Der er bekræftet tre skuespillere til filmen: Narimiya Hiroki som Naruhodo Ryuchi (Phoenix Wright), Kiritani Mirel som Ayasato Mayoi (Maya Fey) og Saito Takumi som Mitsurugi Reiji (Mlles Edgeworth).

Filmen følger spillets historie indtil videre, idet den handler om det “ny” 3-dages domstols system og kampen mod tiden for at få ens klient bevist uskyldig.

En stor retssal er blevet bygget til filmen. Der er også blevet nævnt, at der vil være masser af CGI og special effekter for at gøre handlingen mere spændende.

Filmen er planlagt til at udkomme tidligt i 2012. 10th Anniversary Gyakuten Saiban hjemme siden har en side der promoverer filmen, hvor man kan se en video introduktion af Narimiya Hiroki. 

Kilde aramatheydidn’t
Kilde
Tokyograph
Kilde
Japanator

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Nyheds links

Trailere for tre kommende spil, det ene endda til den legendariske GameBoy Color!

Anime

Kommende fantasy anime serier og film i 2023 og så lidt mere om en anden slags fantasi: en af de mest populære vtuber får...

Anime

Trailere til kommende anime fra december 22 og ind i 2023. Fra et længe ventet kys over et andet cool forhold til forholdet mellem...

Anime

Trailere for kommende anime, herunder idoler, hestepiger, genfødsler både som skurkinder og prinser og sidst men ikke mindste nyt Sword Art Online på spillets...