Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

110701slan
110701slan

Anime-miljø

AIOdense: Sommer-LAN 2011 – 9-17 juli 2011

110701slanSå er det tid igen til:
madrashygge
toast
Lasses sikring i forbindelse med toast
Live Yu-gi-Oh!
sodavand og slik i ufattelige mængder
dåsechampignon
dansespil
bamser
kabler der ikke virker
kabler der godt virker
brætspil
gode venner
og måske får vi også lidt tid til at lege med computere!

Det er tid for AIOs legendariske SommerLan!
Tidspunkter for start og slut kan endnu variere (fordi jeg ikke kan huske hvad vi aftalte,) men ugen ligger fast!

YDERLIGERE INFO, SAKSET FRA VINTERLAN:

Vi sørger for switch, net-kabler og mindst ét strøm-stik per plads, så hvis du skal bruge mere så tag selv forlængerledning med.
Det koster det symbolske beløb af 20kr at deltage, primært for at dække det netkablerne kostede da vi købte dem for et år siden og til sorte sække og lignende.

Der vil ligge regler på pladserne, men jeg kan ridse nogle få af dem op her: fildeling er på eget ansvar, man må ikke genere andre groft (både ingame og irl), der er krav om bad 2-3 gange i løbet af ugen (der er badeværelse tilgængelig i huset), man sætter først sin pc til når en arrangør har sagt ok (for at vi ikke springer sikringerne) og arrangørerne har det endelige ord hvis der opstår tvivl om noget.

Vi glæder os til at se så mange af jer – der er cirka 35 pladser, så skynd jeg at skrive på FB, mail eller hiv fat i sekretæren eller formanden en fredag og bed om at blive skrevet som deltager.

Yderligere skal det nævnes, at er man sat som deltagende og ikke dukker op, så vil man stædig blive opkrævet de 20,-, da man optager en plads, som ellers en anden kunne have fået.

FaceBook

Foreningens egen hjemmeside

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Der kan købes billetter til DanMachi: Arrow of Orion anime filmen, der er baseret på den populære Is It Wrong to Try to Pick...

Anmeldelse

I mange år kunne man finde butikken i Dragon’s Lair i Odense, der fokuserede på rollespil (både papir og live), brætspil, figurspil og merchandise....

Anime

Biografens hjemmeside Læs vores anmeldelse af filmen her.

Anime-miljø

Foreningens egen tekst Vær med til en hyggelig aften med brætspil, så hvadend du er til skat, RPG, kort eller noget helt andet så...