Jeg vil starte med at beklage den sene udmelding, men har haft travlt med andre ting end Nettet. Hjemmesiden var desværre nede for en uge siden, søndag og noget af mandag, da de store vandmasser under regnvejret i København havde ødelagt dele af det datacenter sidens webserver stod på.

Jeg er også blevet opmærksom på, at der stadig er billeder der mangler, både under wallpapers og til nyheder og artikler. Disse må være forsvundet, da vi opdaterede til den ny kode, og mendens jeg har fundet og fået lagt en del af dem op mangler der stadig nogle. Jeg vil prøve at finde dem, næste gang jeg bruger den computer jeg tror de ligger på, men hvis I finder steder på siden, hvor billeder mangler, så send mig en email eller skriv det som kommentar men navn på indlægget eller link dertil, så ser jeg om jeg ikke kan få alle billeder op igen.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,