Serien foregår i den tidsalder, hvor menneskene kommer tilbage fra himmelen. Den foregår på det eneste beboelige land på jorden, hvor fortidens historie er genopført for at menneskene kan komme tilbage til himmelen igen. Historien handler om konflikterne mellem de studerende fra et akademi i Musashi, et uafhængigt område i et land kaldet Fjerne Øst.

Serien er baseret på en light nobel skrevet af Kawakami Minoru og bliver lavet til anime af Sunrise.


Fokus for Comiket messen i Tokyo er primært cosplay og doujinshi, men det er også et yndet sted at fremvise previews for kommende animeer. Jeg kan ikke garantere hvor længe videoen herunder vil kunne ses inden dem der ejer rettighederne tager den ned, den er trods alt kun planlagt til at skulle fremvises på selve messen.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,