Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

037
037

Anime

Kyoukaisenjou no Horizon preview trailer

Serien foregår i den tidsalder, hvor menneskene kommer tilbage fra himmelen. Den foregår på det eneste beboelige land på jorden, hvor fortidens historie er genopført for at menneskene kan komme tilbage til himmelen igen. Historien handler om konflikterne mellem de studerende fra et akademi i Musashi, et uafhængigt område i et land kaldet Fjerne Øst.

Serien er baseret på en light nobel skrevet af Kawakami Minoru og bliver lavet til anime af Sunrise.


Fokus for Comiket messen i Tokyo er primært cosplay og doujinshi, men det er også et yndet sted at fremvise previews for kommende animeer. Jeg kan ikke garantere hvor længe videoen herunder vil kunne ses inden dem der ejer rettighederne tager den ned, den er trods alt kun planlagt til at skulle fremvises på selve messen.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af The Eminence in Shadow.

Anime

Til oktober begynder Ron Kamonohashi: Deranged Detective baseret på en Shounen Jump manga.

Anime

Den længe ventede tredje sæson af KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! kommer næste år.

Anime

Til oktober begynder animeen Migi & Dali om en? forældreløs dreng med en hemmelighed.