Den klassiske skolepige slave snigmorder animeen Kite bliver nu offer for en Hollywood film, der begynder optagelse i 2012 og bliver instrueret af David R. Ellis

En Kite adaption har været planlagt i nogen tid men har ligget stille, men prokeltet er blevet genstartet ordentligt og filmoptagelserne er planlagt til at begynde til januar 2012.

Filmen bliver instrueret af David R. Ellis, instruktør af store klassikere som Snakes on a Plane, The Final Destination og Shark Night 3D.

For dem der ikke kender Kite er folks bekymring, at animatoren/instruktøren Yasuomi Umetsus let genkendelige visuelle stil og flydende animation sammen med hans forkærlighed for til tider seksuelt eksplicit indhold og vold, ikke bliver ført over. Hans mest kendte værker er Kite (1998) og Messo Forte (2000), begge klassikere inden for 90ernes voksen anime.

Han er også kendt for at have en finger med i mange andre animeer i forskellige grad, og hans stil er ofte let genkendelig.


Kitehar tilsyneladende også et bedre ry uden for for Japan, idet det at der bliver lavet en film over den har skabt en vis undren blandt de japanske anime fans.

Hvis Hollywood bibeholder de rigelige sex scener (voldsscerne er nok uden for fare) kan det være at de endelig ender med et anime-til-film hit – omend den ret dårlige liste hidtil maner til at være skeptisk.

Kilde Variety

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,