Connect with us

Hej, hvad leder du efter?

Spil

Street Fighter X Tekken gameplay trailer

På Tokyo GameShow blev der fremvist endnu en gameplay trailer for det kommende Street Fighter X Tekken spil, der forener de to spils karakter under et plot om en kube fra rummet, der øger kæmpendes kraft. Spillet bruger Street Fighter IVs motor, hvilket tydeligt kan ses i traileren, men de fanger Tekken personerne godt alligevel.

Spiller bliver tag-team men kun to personer i modsætning til Marvel vs. Capcom 3, og Pandora effekten hvor man ofrer sin partner for et boost ser interessant ud. Ligeledes det at man kan spille to sammen mod to andre, endelig rigtig firespiller tag-team.

Klik for at kommentere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X