Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

AKB48 anime kommer til foråret

111020akb1

Den populære kvindelige idol (musik)gruppe AKB48 bliver nu også gjort til anime-piger, idet den første anime serie baseret på gruppen kommer til næste forår.

111020akb1

Projektet bliver instrueret af Kawamori Shouji (medskaberen af Macross franchisen) og Ootsuki Toshimichi (executive producer af Evagelion 1.0),  så ud fra dette er der en chance for at se mechaer i showet. AKB48s producer Yashushi Akimoto vil selvfølgelig stå for samlet opsyn med projektet.

111020akb2

Animeens historie vil handle om ni idol kandidater, som gerne vil blive “legendariske idoler” på samme måde som de rigtige AKB48 pigers ønsker.

Det mest interessante ved animeen er at stemmelæggerne vil blive valgt ud fra en audition blandt medlemmerne af AKB48, SKE48 og NMB48. 30 af dem vil blive udvalgt ud fra de 200 piger, og denne liste vil blive annonceret til november 2011. Ni medlemmer vil yderligere blive udvalgt til at synge titel-sangen i den endelige audition.

Kilde Oricon 
Kilde Alafista

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Kommende fantasy anime serier og film i 2023 og så lidt mere om en anden slags fantasi: en af de mest populære vtuber får...

Anime

Kommende anime om en cafe med mange søde piger, nøgne muskuløse folk, idol stemmelæggere og flere slags slim.

Anime

En stor begivenhed, der har været 25 års undervejs, sky musikere, en stor film og kat og mus her til efteråret. Til vinter kommer...

Figurer og merchandise

Kommende nendoroids af piger som mange ser op til eller på anden måde tilbeder.