Den populære kvindelige idol (musik)gruppe AKB48 bliver nu også gjort til anime-piger, idet den første anime serie baseret på gruppen kommer til næste forår.

Projektet bliver instrueret af Kawamori Shouji (medskaberen af Macross franchisen) og Ootsuki Toshimichi (executive producer af Evagelion 1.0),  så ud fra dette er der en chance for at se mechaer i showet. AKB48s producer Yashushi Akimoto vil selvfølgelig stå for samlet opsyn med projektet.

Animeens historie vil handle om ni idol kandidater, som gerne vil blive “legendariske idoler” på samme måde som de rigtige AKB48 pigers ønsker.

Det mest interessante ved animeen er at stemmelæggerne vil blive valgt ud fra en audition blandt medlemmerne af AKB48, SKE48 og NMB48. 30 af dem vil blive udvalgt ud fra de 200 piger, og denne liste vil blive annonceret til november 2011. Ni medlemmer vil yderligere blive udvalgt til at synge titel-sangen i den endelige audition.

Kilde Oricon 
Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,