Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Endnu en Sasara figur

111025sas

 Der går nok længe før vi ser en måned uden To Heart 2 figurer, men denne gang er det for en gang skyld ikke Tama-neechan men Sasara der er i rampelyset.

111025sas

Hun ser godt ud og har ikke noget at stå tilbage for sin rødhårede fælle med i forhold til sexethed. Hendes krop er yderst veldrejet, omend det klassiske problem med bryster der er ude af proportion også er tilfældet for denne figur. Hun har til gengæld en rigtig god hudfarve og en sød og simpel bikini, men hendes hår kunne godt have haft lidt mere liv i farvelægningen.

FREEing udgiver figuren til februar 2012 til en anbefalet pris på 9800yen, en god slat penge men hun er så også ret stor med 1/6 skala. Hun kan forudbestilles nu hos bl.a. CDJapanHobby Search, and HobbyLink Japan.

Kilde wCloudxKumo
Kilde Alafista

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X