NMB48, AKB48s søster gruppe i Osaka, udgav deres anden single “Oh My God! (オーマイガー!)” i sidste uge, den 19 oktober 2011. Med den opnåede de ikke bare at blive den første gruppe der toppede Oricons ugentlige salgs liste to gange i træk, de er også blvet den første kvindelige gruppe der sælger over 200.000 eksemplarer på første uge to gange.

Det imponerende salg på over 265.000 eksemplarer af deres seneste single er også en forbedring over deres debut single “Zetsumetsu Kurokami Shoujo (絶滅黒髪少女)”, som solgte over 218.000 eksemplarer den første uge.

Jeg ved ikke hvad japanerne har med de kæmpe idol-grupper, men de har været utroligt populære lige siden Morning Musume slog fænomenet fast for et årti siden, og det ser ikke just ud til at fænomenet blegner med de to 48 gruppers skyhøje slagstal.

Kilde Oricon
Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,