Der er kommet en meget tidlig (og lavkvalitets da den er rippet fra en TV-udsendelse) trailer for Takashi Miikes kommende filmatisering af den populære Ace Attorney (Gyakuten Saiban (逆転裁判)) spil-serie.


Filmen virker lidt mere mørk end spillet, der dog til tider kan være ret cartoonish hvilket er svært at omsætte, og jeg må indrømme at det ikke gør mig noget, det virker til at passe fint sammen. Takeshi Miike har tidligere lavet filmen over den ekstremt blodige Ichi th Killer, så det er ikke hans første adaption af tegnede ting, og han er generelt en god instruktør, så mon ikke filmen bliver mindst udmærket.

Jeg har tidligere bragt et scan fra et blad af billedet ovenfor, men nu er det på den officielle hjemmeside og meget skarpere. For dem der ikke kender spillene er det hovedpersonen Naruhoudo Ryuichi (成歩堂 龍一)/Phoenix Wright, så på trods af at jeg sagde at filmen virkere mere realistisk og mørk har de bibeholdt hans karakteristiske hår.

Andre skuespillere i live-action filmen er Takumi Saitou som anklager Reiji Mitsurugi (御剣 怜侍)/Miles Edgeworth og Mirei Kiritani (Nino i Arakawa under the Bridge) som Mayoi Ayasato (綾里 真宵)/Maya Fey.

Hjemmesiden fortæller yderligere at filmen får premiere den 11 februar 2012 i de japanske biografer. Filmens tema-sang bliver sunget af det japanske rock band Porno Graffiti.

Kilde Japanator
Kilde
wCloudxKumo

Kategoriseret i:

Tagged i:

,